Over A&C

A&C is het boekhoudkantoor van de vennoten Andrea Mertens en Christof Van Dessel. Samen met hun team van dossierbeheerders en gediplomeerde boekhouders verzorgen ze de financiële huishouding van tientallen KMO’s, eenmanszaken en bijberoepers. Veel klanten concentreren zich in de ruime regio rond de twee vestigingen in Heist-op-den-Berg en Haacht. Dankzij de vrijwel volledige digitale werking van het kantoor vormen afstanden evenwel geen enkele belemmering. A&C telt klanten uit heel Vlaanderen. Om onze klanten extra van dienst te zijn, werken wij wekelijks met twee avondopeningen.

Meer dan een boekhoudkantoor

A&C onderscheidt zich door een persoonlijke begeleiding op maat die veel verder gaat dan het correct voeren van de boekhouding.

Klanten mogen op A&C rekenen voor ondernemerscoaching, waarbij we vanuit onze fiscaal-financiële expertise een kritisch klankbord vormen om stap voor stap de afgesproken bedrijfsdoelen te bereiken.

Deze expertise is gegroeid uit een jarenlange ervaring en wordt nog permanent gevoed door continue bijscholingen.

ANDREA MERTENS

Zaakvoerder en erkend boekhouder-fiscalist - Andrea neemt als fiscaal specialiste de inhoudelijke dossieropvolging en de fiscale optimalisatie op zich.

CHRISTOF VAN DESSEL

Venoot - Christof staat in voor de kantoororganisatie en de digitalisering van alle documentenstromen.

Over A&C

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x