Over A&C

A&C is het boekhoudkantoor van Andrea Mertens en Christof Van Dessel. Samen met hun team van dossierbeheerders en gediplomeerde boekhouders verzorgen ze de financiële huishouding van vele KMO’s, eenmanszaken en bijberoepers. Het kantoor heeft twee vestigingen, in Heist-op-den-Berg en Haacht, maar telt klanten over heel Vlaanderen. Dankzij de vrijwel volledige digitale werking van A&C vormen afstanden evenwel geen enkele belemmering. Om onze klanten extra van dienst te zijn, werken wij wekelijks ook met twee avondopeningen.

Sinds 23 juni 2022 is A&C geïntegreerd in AccountingTeam.
AccountingTeam dat 40 medewerkers telt, opereert vanuit Kontich en vormt met zijn expertise en specialisatie een perfecte aanvulling voor de persoonlijke aanpak die in het DNA van A&C Consultancy zit en die door de klanten enorm op prijs gesteld wordt.

Meer dan een boekhoudkantoor

A&C onderscheidt zich door een persoonlijke begeleiding op maat die veel verder gaat dan het correct voeren van de boekhouding. Klanten mogen op A&C rekenen voor ondernemerscoaching, waarbij we vanuit onze fiscaal-financiële expertise een kritisch klankbord vormen om stap voor stap de afgesproken bedrijfsdoelen te bereiken. Deze expertise is gegroeid uit een jarenlange ervaring en wordt nog permanent gevoed door continue bijscholingen.


ANDREA MERTENS

Bestuurder & fiscaal accountant Andrea neemt als fiscaal specialiste de inhoudelijke dossieropvolging en de fiscale optimalisatie op zich.

CHRISTOF VAN DESSEL

Vennoot & datamanager Christof staat in voor de kantoororganisatie en de digitalisering van alle documentenstromen.

Over A&C

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x