Boekhouding

De financiële gezondheid van elk bedrijf begint bij een correcte boekhouding. Vertrouw voor je financiële huishouding op de toegewijde en nauwkeurige boekhouders van A&C, zodat jij je 100% kan focussen op je corebusiness. Onze dienstverlening gaat evenwel veel verder dan alleen een stipte boekhouding. Wij staan je proactief bij als ondernemerscoach én bieden maatwerk voor fiscale optimalisatie.

HET MOET CORRECT ZIJN!

Een correcte en stipte boekhouding is voor ons een evidentie. Je mag bij A&C rekenen op heldere afspraken voor een correcte boekhouding zodat je steeds op twee oren kan slapen. Wij nemen het verwerken van je inkomende en uitgaande facturen én je bankafschriften volledig op ons. We stellen tijdig alle vereiste aangiftes op: btw-aangiftes, jaarafsluiting, fiscale aangifte,….

Balansen, jaarrekeningen,… al deze zaken zijn voor ons dagelijkse kost. De bespreking van je resultaten en de bijhorende aangiftes gebeurt steeds met de vennoten Andrea of Christof. Daarbij nemen we alle tijd om je tussentijdse of finale jaarresultaten op een verstaanbare manier toe te lichten en grondig te bespreken.

Deze persoonlijke service maakt het mogelijk om snel en gericht in te spelen op het snel wisselend fiscaal landschap.

JE FINANCIËLE GEGEVENS ALTIJD EN OVERAL BIJ DE HAND

Wij behoren tot het selecte gezelschap van boekhoudkantoren dat al vrijwel volledig digitaal werkt. Onze klanten krijgen toegang tot een beveiligd online platform. Daar laad je eenvoudig al je inkomende en uitgaande facturen op, waarna wij deze boekhoudkundig analyseren en verwerken. Zowel de facturenstroom als het betalingsverkeer verlopen volledig gedigitaliseerd.

Alle financiële documenten, rapporten en cijfers zijn voor jou als klant altijd en overal digitaal raadpleegbaar. Dankzij een gebruiksvriendelijk dashboard behoud je op elk moment het overzicht over je actuele financiële kerncijfers.

Snel je vorige jaarrekening nodig? Neem je smartphone en download meteen het gewenste document.

NOOD AAN EEN KRITISCHE EXTERNE BLIK?

Wanneer je dag in, dag uit gedreven in je eigen bedrijf werkt, verlies je af en toe het overzicht. Schakel A&C in voor een professionele externe audit.

Als financiële en fiscale expert lichten wij vanuit een helikopterzicht je financiële bedrijfsvoering door en denken we proactief mee voor mogelijke verbeteringen. Samen stippelen we de juiste financiële strategie uit om de gestelde bedrijfsdoelen te bereiken. Meer over ondernemerscoaching.


>>> Op zoek naar een gedreven boekhoudkantoor?

Maak je afspraak voor een eerste adviesgesprek


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x