ABC Groep

Voor enkele specifieke sectoren neemt A&C alle voorbereidende administratieve taken op zich voor het voeren van een correcte boekhouding. Concreet kunnen notariaten en medische beroepen beroep doen op deze outsourcing.

In sommige sectoren vraagt het administratief voorbereidend werk voor het voeren van een correcte boekhouding veel meer dan het louter verzamelen van de bankuittreksels en alle uitgaande en inkomende facturen.

A&C biedt enkele specifieke sectoren de mogelijkheid om deze administratieve taken te outsourcen. Concreet gaat het over:

  • Notariaten, waarbij er de nodige extra controles zijn voor het opvolgen van de derdenrekening.
  • Medische beroepen, waarbij de uitgereikte medische getuigschriften de nodige opvolging bij het Riziv vereisen.

Concreet neemt een gespecialiseerde administratieve medewerker een halve of een hele dag per week een aantal af te spreken administratieve taken op zich. Dat kan, volgens de wensen van de klant, op afstand gebeuren of fysiek bij de opdrachtgever.

De over te nemen taken variƫren, volgens afspraak, van het opstellen van facturen tot en met het uitvoeren van betalingen. Al het voorbereidend werk dat noodzakelijk is voor het voeren van de boekhouding, kan aan ons worden toevertrouwd.

>>> Meer tijd besteden aan je corebusiness?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x